ВАЖНО! Правила на форума

Съобщения пряко засягащи играта Hytale и сървъра Hytale България
Заключено
Аватар
Administrator
Администратор
Администратор
Мнения: 2
Регистриран на: 09 Фев 2021, 02:26
3
Местоположение: България
Обратна връзка:

ВАЖНО! Правила на форума

Правилата написани тук се спазват от всички регистрирани потребители на Hytale България. Не спазването на правилата ще доведе до наказания. При всяко нарушение вие ще получавате по 1 предупреждение, при събрани 3 предупреждения вашият профил ще бъде баннат за определен период от време. Всички наказания могат да бъдат увеличени или смекчени по преценка на Администраторите/Модератори на форума.

Правило 1: Нека сме българи!
Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Латиницата може да се ползва само и единствено при ползване на думи и назования от чужди езици, примерно английски. Стремете се да пишете грамотно и разбираемо. Забранено е да замествате буквите с числа или най-различни символи.

Правило 2: Място на темите
Темата, която пускате, трябва да бъде на правилното място, с подходящо заглавие и да не се дублира. Преди да пуснете тема за каквото и да било, първо проверете с Google или Търсачката на форума дали вече няма подобна. Заглавието трябва да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на „Помощ!“, „Имам проблем“, „Спешно“ и т.н. не са допустими.

Правило 3: Оформление на темите.
Забранява се прекаляването с главни букви, цветове, стилове и излишни символи, увеличаването на шрифта на цялото мнение. Изрично се забранява писането на всяка дума с главна буква и писането изцяло с главни буквикакто в заглавието, така и в съдържанието на темата.
Пример: Всяка Дума С Главна Буква / ПИСАНЕ САМО С ГЛАВНИ БУКВИ.

А) Уголемяване на шрифта, екстравагантни цветове и писане с главни букви в постовете се допускат само при подзаглавия в отделни части на самия пост, когато това помага на разчитането и разбирането.

Б) Забраняват се цитатите на дълги коментари. При цитиране акцентирайте върху изречението или фразите, като се отстрани останалият текст.

В) По-големите изображения ги качвайте в сайтове за целта и ги конвертирайте в линкове за удобство.

Правило 4: Неуместно съдържание!
Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата. В такъв случай използвайте бутона „Докладвай“ горе вдясно на поста. Използвайте го, когато трябва да бъде модерирано мнението, а не за комуникация с екипа и други цели, примерно задаване на въпроси.

А) Ако искате да помогнете на потребителя до идването на модератор, бъдете в полза с мнение като „Това е правилната тема — [линк]“ или му обяснете това, което не разбира. Правете го единствено когато сте сигурни. Ако все пак има критикуване, се позволява на автора да изяви подкрепа или отхвърляне на критиката.
Изображение
Заключено